Team
Kevin Römer, Cliënt Relations Officer Triora

Kevin Römer

Wie?

Na het behalen van mijn HAVO-diploma in 1996 ben ik een opleiding bedrijfscommunicatie en Public Relations gaan doen. Voor mijn stage kwam ik terecht bij een autobedrijf, waar ik een baan kreeg aangeboden in de aftersales. Na dit 7 jaar met veel plezier gedaan te hebben begon de snelle wereld van de autobranche zijn tol te eisen. Ik ging bij mijzelf te rade waar nu eigenlijk mijn passie lag. Ik besloot mij om te scholen richting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Wederom middels mijn stage belandde ik bij therapeutische gemeenschap 'De Emiliehoeve'. Daar werkte 4,5 jaar als behandelaar en maakte ik uitgebreid kennis met het werken in de verslavingszorg. Vervolgens was ik 1,5 jaar zorgcoördinator en leerde ik ook de fijne kneepjes van alles wat zich achter de schermen afspeelt.

Kevin Römer

Triora en ik 

Op een koude wintermorgen, terwijl ik stond te tanken, tikte mijn huidige collega en directeur zorg Michel Odufré mij op de schouder en vroeg: 'wordt het niet eens tijd dat jij bij Triora komt werken?' om vervolgens in zijn auto te stappen en weg te rijden. Toen mijn eerste verbouwereerdheid een beetje gezakt was trok ik de stoute schoenen aan en belde hem diezelfde middag nog. Dat was in 2011 en inmiddels werk ik met heel veel plezier als Cliënt Relations Officer en projectmanager bij Triora. In eerste instantie veel binnen de kliniek, maar de laatste periode meer en meer voor onze internationale activiteiten. Het fijne aan het werken bij Triora is dat ik door gewoon mijzelf te zijn mijn collega’s en onze patiënten kan ondersteunen in het werk en hun weg naar herstel. Ik vind het een eer om bij te mogen dragen aan het (letterlijk) in de wereld zetten van onze behandelvisie, waar de begrippen liefdevol, respectvol en deskundig de leidraad zijn.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem