Team
Kevin Römer, Coördinator Zorg, Coördinator Aanmelding en Toeleiding & Adviseur Communicatie

Kevin Römer

Wie?

Na het behalen van mijn HAVO-diploma in 1996 ben ik een opleiding bedrijfscommunicatie en Public Relations gaan doen. Voor mijn stage kwam ik terecht bij een premium automerk, waar ik een baan kreeg aangeboden in de aftersales. Na dit 7 jaar gedaan te hebben begon de snelle wereld van de autobranche zijn tol te eisen. Hierdoor heb ik zelf ook het pad van herstel in kunnen slaan en ging ik bij mijzelf te rade waar nu eigenlijk mijn passie lag. De commercie heb ik vervolgens snel achter mij gelaten en ben in september 2005 gestart als stagiair bij de toenmalige therapauetische gemeenschap 'de Emiliehoeve, het huidige VPP van Brijder verslavingszorg.

Kevin Römer

Triora en ik 

Op een koude wintermorgen, terwijl ik stond te tanken, tikte mijn huidige collega en grondlegger van Triora Michel Odufré mij op de schouder en vroeg: 'wordt het niet eens tijd dat jij bij Triora komt werken?' om vervolgens in zijn auto te stappen en weg te rijden. Toen mijn eerste verbouwereerdheid een beetje gezakt was trok ik de stoute schoenen aan en belde hem diezelfde middag nog. Dat was in 2011 en inmiddels werk ik nog steeds met heel veel plezier als coördinator aanmelding en toeleiding en communicatie adviseur bij Triora. Het fijne aan het werken bij Triora is dat ik door gewoon mijzelf te zijn mijn collega’s en onze patiënten kan ondersteunen in het werk en hun weg naar herstel. Ik vind het een eer om bij te mogen dragen aan het (letterlijk) in de wereld zetten van onze behandelvisie, waar de begrippen liefdevol, respectvol en deskundig de leidraad zijn.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem