NIAZ Qmentum uitreiking 2000x510 IMG 3246.JPG
Jurriaan Vrijdaghs, stagiair Ervaringsdeskundige

Jurriaan Vrijdaghs

Wie?

Ik ben Jurriaan Vrijdaghs en verslaafd. In 2007 ben ik in de horeca gaan werken en ben door middelen gebruik in 2016 mijn baan verloren. Na twee keer een opname in Triora gehad te hebben ben ik echt aan mijn herstel gaan werken. In 2017 is mijn herstel begonnen in Triora. Ik ben daarna via een safe house verschillende trainingen gaan volgen, waaronder die van Ervaringsdeskundigheid. Ik deed dit in combinatie met vrijwilligerswerk bij stichting Kompassie en het werken aan de 12 stappen met een sponsor. In 2019 ben ik weer zelfstandig gaan wonen en een opleiding Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn aan de HVA gaan volgen. Na een stage op een afdeling gespecialiseerd in behandeling van personen met ernstige psychiatrische problematiek, ben ik nu heel dankbaar dat ik mijn tweede stage bij Triora mag lopen.

Jurriaan Vrijdaghs

Triora en ik

Ik hoop dat ik op een bescheiden wijze mijn eigen ervaringen kan inzetten om hoop, moed en vertrouwen te kunnen delen of meegeven aan de mensen hier in opname. Verder hoop ik hier veel te kunnen leren voor mijn werk als ervaringsdeskundige in de toekomst.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem