Team
John Kreuze, bestuurder Triora

John Kreuze

Wie?

Ik ben John Kreuze en ruim 30 jaar werkzaam in de zorg in Nederland. Aanvankelijk direct met patiënten, daarna in combinatie met managementtaken en sinds 15 jaar als directeur en bestuurder. Zie ook mijn LinkedIn profiel. De verslavingszorg heeft mijn bijzondere aandacht omdat ik gaandeweg de jaren heb gezien hoe invaliderend verslaving als ziekte kan werken op mensen. En hoe veel last de patiënt zelf, maar zeer zeker ook de omgeving daarvan kan hebben.

John Kreuze

Triora en ik

Bij Triora werk ik erg graag omdat hier een bijzondere combinatiebehandeling aan patiënten wordt aangeboden. Allereerst wordt dit gedaan met een medisch psychiatrisch model, maar daarnaast wordt actief gewerkt om patiënten weer ‘zin in het leven’ na gebruik te geven. We zien verbluffende resultaten bij patiënten die ernstig verslaafd bleken te zijn. Een deel van de behandelstaf is zelf ervaringsdeskundig en kan dus vanuit eigen trajecten reflecteren. Vanwege het positieve karakter van de behandeling zie je veel bezieling en plezier in het dagelijks werk. Patiënten ervaren dit en noemen dit ook een heilzaam effect. Zie ook onze waarderingen op Zorgkaart.nl


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem