Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Jason Comvalius, begeleider keuken

Jason Comvalius

Wie?

Na het behalen van mijn diploma van de Middelbare Hotel school heb ik jaren in de horeca gewerkt. In 2016 heb ik een klinische opname gehad bij Jellinek en sindsdien ben ik clean. In deze tijd heb ik een baan gevonden bij Brasserie Up als chef-kok, leermeester en bedrijfsleider. Hier werkten wij met herstellende verslaafden die bij ons een MBO 2 koksopleiding volgende. Hier ontdekte ik dat ik het werken met deze doelgroep erg leuk vind en hier meer mee wilde gaan doen.

Triora en ik

Per 1 okt 2020 ben ik in dienst bij Triora en begeleid ik de cliënten tijdens de kookmodule. Verder zorg ik voor de maaltijden bij Triora en ondersteun ik de cliënten vanuit mijn ervaringsdeskundigheid. Ik werk hier met veel plezier doordat ik mijn hobby kan uitoefenen en de patiënten een stukje van mijn herstel mag meegeven.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem