NIAZ Qmentum uitreiking 2000x510 IMG 3246.JPG
Janna van der Kwast, behandelaar, screener en zorgcoördinator Triora

Janna van der Kwast

Wie?

Nadat ik de opleidingen Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) heb behaald in 2010 ben ik aan de slag gegaan binnen de Parnassia Groep. Begonnen op de woonafdelingen Woodstock en Micasa waarbij de dubbele problematiek centraal staat en actief gebruikt werd in de woonvoorziening. Daar veel geleerd en gezien. Vervolgens als teamcoördinator aan de slag gegaan binnen een woonafdeling op het terrein aan de Monsterseweg en tevens mij associate degree management in de zorg behaald. Vanwege reorganisatie een plek en de kans gekregen om als coördinerend behandelaar ambulant aan de slag te gaan binnen de forensische poli van Palier. Na vijf jaar diverse kanten van de verslavingszorg en psychiatrie gezien te hebben voelde het voor mij goed om de behandelkant ook te gaan ervaren.  

Triora en ik

Per januari 2016 ben ik aan het werk binnen Triora. Daar ben ik erg blij mee. Triora is een plek waar het gaat om herstel op alle levensgebieden. De combinatie van ervaringsdeskundigheid, zelfhulp, spiritualiteit, therapieën, aandacht voor naasten, lichaam en zingeving. En hoewel het al lange tijd bekend is dat juist deze combinatie zo goed werkt, wordt het nog in weinig klinieken of afdelingen zo volledig toegepast als bij Triora en dat is bijzonder! Binnen Triora werk ik als traject begeleider in de kliniek in Den Haag waarbij ik een aantal patiënten begeleid bij hun behandeling in de vorm van wekelijkse gesprekken, opstellen behandelplan en zoveel mogelijk ondersteuning bieden in hun weg naar herstel. Ik ben erg blij dat ik onderdeel ben van het Triora team en kan werken vanuit eerlijkheid, openheid en met bezieling. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem