+31 (0)88 358 37 41
Isa Löbler, stagiair verpleegkundige

Isa Löbler

Wie?

Mijn naam is Isa Löbler. Nadat ik de MAVO heb afgerond, ben ik begonnen aan de opleiding Verpleegkundige op het Roc Mondriaan in Den Haag. In het eerste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen in de thuiszorg. Het tweede jaar van mijn opleiding heb ik stagegelopen in de psychiatrie, namelijk met dementerende ouderen. In het derde jaar van mij opleiding heb ik voor de gehandicapten zorg gekozen. Afgelopen september ben ik aan mijn examen stage bij Triora begonnen. Tijdens deze stage ben ik er achter gekomen ik hoe interessant ik de verslavingszorg vind. En rond hier dus met plezier mijn opleiding af.

Triora en ik

Voordat ik begon bij Triora wist ik niet zo goed wat alles inhield en wat ze hier deden. Verder had ik wel een klein beetje een idee over de verslavingszorg, maar na de eerste week wist ik al meteen dat ik het super leuk en interessant vindt. Wat ik hier zo fijn vindt is dat iedereen met een warm hart wordt ontvangen en dat er voor iedereen zorg op maat is. Het team heeft de aandacht voor de patiënten en dat is iets wat ik heel fijn vindt.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving