Team
Ilona Devies, secretaresse Triora

Ilona Devies

Wie?

In juli 2008 heb ik mijn diploma behaald voor Directie Secretaresse. Via een uitzendbureau kwam ik eind 2008 terecht bij de Parnassia Groep. Binnen de Parnassia Groep heb ik voor meerdere afdelingen gewerkt, qua behandeling vaak gericht op psychiatrische patiënten. Ik heb ruim vijf jaar binnen de Parnassia Groep gewerkt en hier veel ervaring opgedaan. 

Ilona Devies

Triora en ik

Per 1 januari 2015 ben ik begonnen als secretaresse bij Triora. Ik zorg voor het ontvangst van onze gasten en alle administratieve handelingen omtrent de behandeling samen met mijn collega Daja. Triora beschikt over een mooie behandeling. Samen met mijn ervaren en gedreven collega’s  proberen wij mensen de regie over hun leven weer terug te geven. Ik vind het fijn dat ik onderdeel ben van dit team. Het geeft veel voldoening om een steentje bij te kunnen dragen! 

Ilona is werkzaam in het secretariaat en werkt voornamelijk samen met secretaresse Daja Jagesar en vrijwilligster Marianne Fikenscher.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem