Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Hjördis Barfoot, kwaliteitsmanager Triora

Hjördis Barfoot

Wie?

Ik ben Hjördis Barfoot. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en heb na mijn basisopleiding en de specialisatie IC neonatologie verschillende cursussen gedaan op het gebied van psychologie en management. Ik heb sinds 1989 werkervaring opgedaan in het algemene ziekenhuis, als verpleegkundige en teamleider. In de verslavingszorg heb ik gewerkt als verpleegkundige, projectleider, kwaliteitscoördinator en manager op diverse afdelingen binnen Brijder Verslavingszorg voordat ik bij Triora kwam werken.

Triora en ik

Ik heb bij Triora sinds 2012 gewerkt als verpleegkundige/behandelmedewerker, zorgcoördinator en kwaliteitscoördinator. Ik heb nu de functie kwaliteitsmanager/quality manager voor Triora International en Triora Nederland. Ik coördineer en begeleid de directie, staf, management en de teams in de Triora klinieken bij het opbouwen en onderhouden van het kwaliteitssysteem, waar de verbetercyclus het kloppende hart van is. Deze verbetercyclus leidt elke keer weer tot een stapje richting nog betere zorg voor de patiënt en zijn familie.

Het bewijs dat een hoge kwaliteit van zorg voor Triora het belangrijkste is om naar te streven,  is het in juni 2018 behaalde NIAZ – Qmentum certificaat. Het NIAZ- Qmentum certificaat verlangt een dermate hoge kwaliteit van zorg dat het nog meer stimulans geeft om onze kwaliteit nog verder te verbeteren. De accreditatiecyclus is ook  voor de buitenlandse klinieken van start gegaan en deze zullen in 2020 geaudit worden. Het is voor mij een prachtige functie, omdat het mijn passie is om samen met alle collega’s de beste zorg mogelijk tot stand te brengen voor onze patiënten en hun familie.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem