Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Herman Ivo, begeleider Triora

Herman Ivo

Wie?

Mijn naam is Herman Ivo. Ik ben mijn werkzame leven begonnen als begeleider in de Beatrix Irene kliniek in Rotterdam. Een kliniek voor meervoudig gehandicapte jongeren. Na hier een aantal jaren met veel plezier te hebben gewerkt heb ik destijds gekozen voor het bedrijfsleven. Ik ben na het doorlopen van verschillende disciplines in de grafische sector uiteindelijk een aantal jaren compagnon geweest bij een grafisch adviesbureau. Daarnaast was ik in die periode actief als vrijwilliger bij het buddyproject van Humanitas. Mijn interesse voor het werken met mensen is nooit verdwenen. Terwijl ik compagnon was bij het adviesbureau ben ik begonnen met de vierjarige deeltijdopleiding Zingeving aan de HGU in Utrecht. Kort na het afronden van deze opleiding ben ik gaan werken als ambulant begeleider sociale psychiatrie bij Pameijer. Aansluitend ben ik gestart met de opleiding ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening bij het Kempler Instituut in Nijmegen.

Triora en ik

Ik werk bij Triora als klinisch begeleider. Wat mij aanspreekt in de filosofie van Triora is de holistische kijk op herstel. Deze visie sluit aan bij mijn eigen opvattingen over herstelgericht werken.

“What is most personal is most universal.” Carl R. Rogers


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem