Team
Fabiënne, behandelaar & zorgcoördinator Triora

Fabiënne

Wie?

Hallo! Mijn naam is Fabiënne en ik werk sinds 2009 met veel plezier in de verslavingszorg. Na mijn studie sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) ging ik direct aan de slag als behandelmedewerker in de verslavingszorg bij Brijder. Voordat ik bij Brijder kwam heb ik met dak- en thuislozen gewerkt. Binnen Brijder heb ik op veel verschillende afdelingen gewerkt. Van de detox tot aan behandel- en diagnostiek units. Hoewel ik het hier nog altijd naar mijn zin had, wilde ik mezelf graag verder ontwikkelen en heb ik de keuze gemaakt om per december 2016 de overstap te maken naar Triora. 

Fabiënne

Triora en ik

Bij Triora ben ik behandelmedewerker. Dat betekend dat ik patiënten zowel individueel als in de groepsbehandeling begeleid.  
Het Triora team heeft als missie om zoveel mogelijk nog lijdende verslaafden te helpen met het behandelmodel, zodat ook zij weer kunnen genieten van een abstinent en zinvol leven. Ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken. 

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem