Elise, begeleider Triora

Elise

Wie?

Ik ben Elise en ben 24 jaar. Toen ik MBO Medewerker Maatschappelijke Zorg ging studeren, deed ik dat met het voornemen om met kinderen te gaan werken. Toen ik uiteindelijk, per ongeluk, in de verslavingszorg terecht kwam was ik direct verkocht. Ik heb er voor gekozen om door te gaan studeren en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) te gaan doen op de Haagse Hogeschool. Ik heb mij tijdens mijn studie SPH gespecialiseerd in de GGZ-verslavingszorg. Na mijn opleiding ben ik als ambulant hulpverlener in de psychiatrie aan de slag gegaan. Al snel merkte ik dat patiënten met verslavingsproblematiek mij interesseerden. Toen ik de kans kreeg om bij Triora aan de slag te kunnen gaan heb ik die met beide handen aangegrepen, en hier ben ik! Sinds begin september 2016 werk ik als klinisch begeleider bij Triora.

Elise van Leeuwen

Triora en ik

Triora richt zich op alle levensgebieden en kijkt verder dan alleen de verslaving. In de behandeling hebben zingeving en spiritualiteit een grote rol en dat is wat Triora anders maakt. Ik vind het mooi om te zien dat mensen hier echt aan hun zelf kunnen werken. Dit maakt dat ik heel blij en trots ben op mijn baan bij Triora. Ik werk onregelmatig, begeleid samen met mijn collega’s de groep sessies en ondersteun alle patiënten in hun herstel traject. Ik begeleid ook een aantal patiënten individueel. Het is mooi om te zien hoe patiënten na de behandeling weer op eigen kracht verder kunnen, de alledaagse dingen weer kunnen oppakken en een clean, gelukkig leven tegemoet gaan. Ik ben blij dat ik mag werken in deze liefdevolle omgeving. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving