+31 (0)88 358 37 41
Eline Bendeler, behandelaar Triora

Eline Bendeler

Wie?

Mijn naam is Eline Bendeler en ik kom uit Rotterdam. Ik ben werkzaam bij Triora sinds half september 2015. Ik ben een van de verpleegkundigen van het team. In 2009 ben ik in de zorg gaan werken, begonnen in de psychiatrie en daar blijven hangen. Begonnen op een klinisch wonen afdeling, daarna op een gesloten opname en vervolgens bij een assertive community treatment team gaan werken. In 2012 heb ik mijn diploma HBO-V gehaald en ben ik werkzaam geweest binnen de ambulante psychiatrie in Rotterdam. Daar heb ik Kevin Römer leren kennen, hij vertelde me met veel enthousiasme over Triora, en zocht iemand die zijn werkzaamheden zou kunnen overnemen. Hij vroeg zich af of mij dat niet leuk leek. Zo gezegd, zo gedaan. En ik ben nu ontzettend blij dat ik bij Triora mag werken!

Eline Bendeler

Triora en ik

Ik vind het fantastisch bij Triora. De collega's hebben stuk voor stuk een warm hart en veel kennis van verslaving en dat is precies hoe de behandeling er ook uitziet. Iedereen die bij Triora werkt doet dat met ontzettend veel bezieling en plezier. Dat maakt het werken zo bijzonder. De doelgroep is ontzettend veelzijdig, mensen zoals mensen zijn. Het is prachtig om te zien dat gedurende de behandeling de patiënten weer mogen ontdekken wie ze echt zijn en ik vind het prachtig dat ik daaraan mag bijdragen. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving