+31 (0)88 358 37 41
Edwin Veen, begeleider Triora

Edwin Veen

Wie?

Na 20 jaar als kok te hebben gewerkt, deels als freelancer, ben ik in 2002 nuchter geworden met behulp van de AA en mijn sponsor. Inmiddels ben ik trainer in zelfbewust worden en zelfonderzoek en help zo mensen om meer verdieping in de filosofie van de zelfhulp te vinden. Als stagiair tijdens mijn opleiding MMZ (medewerker maatschappelijke zorg) met ervaringsdeskundigheid begon ik in 2009 mijn werk in de antroposofische verslavingszorg. Na een jaar kon ik als stagiair terecht bij Triora. In 2013 heb mijn diploma MMZ behaald.

Edwin Veen

Triora en ik

Begonnen bij Triora als facilitair medewerker ben ik momenteel begeleider, waar ik met hart en ziel mijn ervaringsdeskundigheid kan inzetten en doorgeven. Wat ik mooi vind aan Triora is dat er aandacht is voor het systeem, onder andere door systeemgesprekken en de familiedagen. Vaak wordt de familie niet opgevangen zoals de verslaafde en moeten zij het alleen doen. Hierin worden ze bij Triora wel ondersteund. In ons hechte team zijn we allemaal een stukje van de puzzel met veel humor en passie. 

Ervaringsdeskundig behandelaar Edwin over het Triora ModelTriora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving