Team
Dominique Scholten, psycholoog bij Triora

Dominique Scholten

Wie?

Mijn naam is Dominique en ik ben sinds eind 2021 werkzaam bij Triora als psycholoog. Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Universiteit in Leiden, waarbij ik in februari 2018 mijn master Clinical Psychology heb afgerond. Ik ben ruim 3 jaar werkzaam geweest op een ambulante afdeling waarbij ik met name Cognitieve Gedragstherapie heb gegeven aan mensen met onder andere stemmingsstoornissen, verschillende angststoornissen, trauma klachten en ADHD.

Bij Triora geef ik groepsmodules en bied ik individuele behandeling aan patiënten. Daarnaast doe ik af en toe intakes. Naast Cognitieve Gedragstherapie heb ik tevens de cursus voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) therapie gevolgd waardoor ik deze vorm van traumatherapie mag geven. 

Dominique Scholten

Triora en ik

De holistische aanpak van Triora spreekt mij enorm aan. Het is daarbij heel leuk om te werken in zo’n bevlogen team met verschillende disciplines. Ik vind het belangrijk om samen te streven naar het beste voor de patiënt, waarbij je als team van elkaar kan leren, elkaar kan versterken en ondersteunen. Ik haal veel energie uit het zien groeien van de patiënten. Het is geweldig om te zien hoe de patiënt weer regie krijgt over zijn/haar leven. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem