Team
Debby Baas, klinisch begeleider bij Triora

Debby Baas

Wie?

Mijn naam is Debby en ik ben klinisch begeleider bij Triora. In 1999 heb ik mijn SPW-4 behaald richting Jeugdzorg. Ik heb verschillende banen in de zorg gehad, waar ik voornamelijk met kinderen heb mogen werken. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar de GGZ volwassenenzorg en ben ik begonnen op het Flexpunt van Parnassia. Binnen de flexpool werkte ik op verschillende afdelingen, zowel open als gesloten. In 2020 ben ik begonnen op de Ouder en Kind afdeling van de Brijder kliniek, waar ik moeders begeleidde in hun herstel van verslaving en ouderschap. In 2022 heb ik de overstap gemaakt naar de Triora kliniek en werk hier met veel plezier. Verder ben ik begonnen met mijn hbo-opleiding tot Social Work.

Debby Baas

Triora en ik

Wat mij aanspreekt bij het behandeltraject binnen Triora is de holistische visie via het Triora Model. De behandeling richt zich vanuit het bio-psycho-sociale benadering op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Zelfonderzoek en spiritualiteit is iets waar mijn persoonlijke interesse ligt. Ik ben dankbaar dat ik mag bijdragen aan het herstel van onze cliënten en daardoor zelf ook verrijking en verdieping vind in mijn eigen leven.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem