Team
Daja Jagesar, secretaresse Triora

Daja Jagesar

Wie?

Mijn achtergrond is Surinaams Hindoestaans, ik ben sinds 1978 in Nederland en heb een MAVO diploma. Voordat ik bij Triora ging werken heb ik 13 jaar bij Brijder verslavingszorg gewerkt.

Daja Jagesar

Triora en ik 

Bij Triora doe ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden, zoals het inschrijven en controleren van patiëntgegevens in het Elektronische Patiënten Dossier (EPD). Ik ben ook Super User voor het EPD en ondersteun, controleer en corrigeer de agenda's en overige registraties van de behandelaren. De in- en uitgaande post verzorg ik en last but not least: ik verwelkom nieuwe patiënten en bied ze een kop koffie aan.

Daja is werkzaam in het secretariaat en werkt voornamelijk samen met secretaresse Ilona Devies en vrijwilligster Marianne Fikenscher.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem