+31 (0)88 358 37 41
Constant Mouton, psychiater en manager zorg Triora

Constant Mouton

Wie?

Ik ben psychiater en manager zorg van Triora. In mijn thuisland, Zuid Afrika, studeerde ik af als arts aan de Universiteit van Pretoria. Tijdens mijn artsenopleiding ontstond mijn passie voor de psychiatrie. In 2008 werd mijn droom om psychiater te worden een realiteit. Ik werd “Fellow” bij de College van Psychiaters van Zuid Afrika. Voordat ik lid werd van het Triora-team, werkte ik als psychiater bij de derde grootste ziekenhuis ter wereld, de Chris Hani Baragwanath ziekenhuis in Soweto, Johannesburg en daarna bij de langdurige zorgafdelingen van Parnassia BV, Den Haag. Na het afronden van de zorgmanagement opleiding bij de Parnassia academie in 2011 werk ik ook als manager zorg.

Constant Mouton

Triora en ik

Als manager zorg ben ik verantwoordelijk voor de hoogste kwaliteit zorg voor de patiënten van Triora. Daarnaast ben ik als psychiater onderdeel van het team. Ik richt mijn aandacht speciaal op de diagnostiek en coördinatie van verschillende behandelingen binnen het team. Triora heeft een multidisciplinaire en holistische (bio-psycho-sociale) aanpak. Verschillende professionals werken samen vanuit hun specialiteit om de hoogste kwaliteit zorg aan onze klanten te leveren. Mijn persoonlijke missie is om de patiënten en medewerkers van Triora in hun kracht te zetten om het maximale uit zichzelf en het leven te halen. Bestaan is een feit, leven is een kunst ...

'Het Triora Model spreekt me heel erg aan. Het is een heel brede benadering met aandacht voor spiritualiteit en zingeving, voor lichaam en geest.' Lees het interview met Constant Mouton over: 'Een stukje Zuid-Afrika in Ockenrode'.

Verslaving en ADHD

Er is steeds meer onderzoek en kennis over de co-morbide stoornissen bij ADHD. Verslaving is er één van en verslechtert de prognose aanzienlijk. Wordt deze co-morbiditeit juist gediagnosticeerd? Wat is de onderliggende pathologie? En worden we daaruit iets wijzer over de behandeling van deze complexe co-morbiditeit? Constant is expert op het gebied van verslaving en ADHD en vertegenwoordigt Triora met zijn presentatie: 'Navigeren door de chaos, ADHD en verslaving' op iCAAD 2017 in London. Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving