NIAZ Qmentum uitreiking 2000x510 IMG 3246.JPG
Christy Foster, Verpleegkundige en Klinisch begeleider bij Triora

Christy Foster

Wie?

Mijn naam is Christy Foster geboren en getogen in Den Haag. Ik groeide op in een groot huis met op de begane grond mijn oma, zij had als eerste vrouw in Den Haag haar eigen Fysiotherapiepraktijk beneden bij ons in huis. Met haar keek ik altijd mee en filosofeerde we over gezondheid, het lichaam en de geest. Na het afronden van de HAVO op de Vrije School nam ik eerst een tussenjaar waarin ik werkte bij een Franse bakkersketen. Het tussenjaar veranderde in 5 “tussenjaren” waarin ik groeide binnen het bedrijf tot manager. Toch wist ik al die jaren dat mijn hart in de zorg ligt. Op mijn 23e besloot ik de knoop door te hakken en schreef mij in voor de opleiding HBO-V aan de Haagse Hogeschool. Een keus waar ik geen seconde spijt van heb gehad! Ik heb stage gelopen bij een revalidatie ziekenhuis en op de longafdeling van het het Haga Ziekenhuis maar voelde me daar niet erg thuis. Bij Triora ga ik afstuderen en voel ik me (nu al) erg op mijn plek! 

Annabel den Heijer

Triora en ik

Wat mij aanspreekt binnen Triora is de holistische kijk op herstel. Het past ook heel erg bij mijn eigen opvattingen van herstel en groei. Het afwisselende werk in groepen en de individuele gesprekken met patienten vind ik heel waardevol. Met veel plezier hoop ik hier een hele leerzame en mooie stage af te ronden.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem