+31 (0)88 358 37 41
Cheranique le Blanc, stagiair MWD

Cheranique le Blanc

Wie?

Mijn naam is Cheranique en ik doe de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), te Hogeschool Leiden. Ik heb tijdens de eerste twee jaar van mijn opleiding vrijwilligerswerk gedaan in de GGZ en als maatje tijdens een maatjesproject. Tijdens mijn vrijwilligerswerk heb ik ouderen met een psychiatrische beperking met activiteiten begeleid. Tijdens mijn maatjesproject heb ik een Syrisch meisje (vluchteling) wegwijs gemaakt in Nederland en ik heb haar kennis laten maken met de Nederlandse cultuur. Voor mijn derdejaars stage ben ik via Parnassia Groep terecht gekomen bij Triora.

Triora en ik

Bij Triora wordt iedereen ontvangen met een deken van warmte. Dit is ook wat ik heb ervaren toen ik hier op de eerste dag binnen kwam. Ik heb het team ervaren als een team dat samenwerkt aan het herstel van de patiënten. Ik ben dankbaar dat ook ik hier mijn steentje aan bij mag dragen. Ik loop nu al een aantal maanden stage en ik vind het heel leerzaam. Ik heb het enorm naar mijn zin, omdat ik veel verschillende werkzaamheden heb om te leren/uit te voeren. Zelf hou ik niet van routine werk en daarom vind ik het zo fijn om hier stage te lopen. Tijdens mijn stageperiode zal ik mijzelf steeds verder gaan ontwikkelen en wil ik werken aan de competenties om een goede maatschappelijk werker te worden. Wat ik zo mooi vind aan deze kliniek is dat de denkwijze luidt: één dag tegelijk en geen zorgen voor de dag van morgen!


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving