Team
Casper Boeters, agogisch medewerker bij Triora

Casper Boeters

Wie?

Na diverse functies in een andere sector ben ik een aantal cursussen gaan volgen en heb ik in 2022 de opleiding tot agogisch medewerker GGZ afgerond. Tijdens de opleiding was ik werkzaam bij een organisatie voor beschermd wonen. Verder werk ik als ambulant cliëntondersteuner bij een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met doofblindheid. 

Casper Boeters

Triora en ik

Ik draag dit mooie bedrijf al jaren een warm hart toe en ben dan ook bijzonder dankbaar dat ik nu mijn steentje mag bijdragen als klinisch begeleider. Dat ik samen met een fijn team andere nu mag wijze naar het pad van herstel, maakt dat ik na elke werkdag met een voldaan gevoel naar huis toe rij.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem