Header reunie.JPG
Ben Huisman, behandelaar Triora

Ben Huisman

Wie?

Mijn naam is Ben Huisman, en ik ben sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Voorafgaand aan mijn dienstverband bijTriora was ik werkzaam in de ambulante psychiatrie in een GGZ wijkteam in Den Haag, waar ik ook veel mensen in zorg had met een (drie-)dubbele diagnose. Daarvoor heb ik meerdere jaren in een ambulant centrum voor de behandeling van mensen met een psychotische aandoening gewerkt.

Voorafgaand aan mijn werk in de zorg heb ik ook nog zo’n 6 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt en een jaar of 11 in een internationaal handelsbedrijf in Rotterdam vooral als inkoper.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag, gehuwd en na veel jaren gescheiden van de moeder van mijn 3 dochters. Den Haag is mijn thuis, maar ik heb een brede en geïnteresseerde oriëntatie op de gehele wereld.

Triora en ik

Mijn wens om in 2019 bij Triora aan de slag te gaan hangt samen met de stijl van hulpverlenen bij Triora, die ik me vooraf enigszins heb laten uitleggen door mijn voorganger. De hele mens staat centraal, in alle opzichten. De bejegening is die van gelijkwaardigheid, in het streven de verslaafde de verantwoordelijkheid voor zijn leven opnieuw in alle opzichten ter hand te leren nemen. De methodiek biedt hierin krachtige kaders, die stevigheid bieden op de lange en moeilijke weg naar abstinentie en herstel. Onderdeel van dit proces te zijn geeft mij voldoening, het levert een bijdrage aan iemands levensgeluk.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem