Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Arnoud Naaborg, psycholoog en behandelaar Triora

Arnoud Naaborg

Wie?

Sinds 2002 ben ik werkzaam binnen de verslavingszorg (destijds Parnassia, later overgegaan in Brijder), aanvankelijk als intakefunctionaris bij poli Leiden, aansluitend poli Den Haag, later in de functie van voorzitter Centrale Intake en Toeleiding. Hiernaast ben ik sinds 2007 als trainer/docent verbonden aan het interne opleidingsinstituut van de Parnassia Groep. Sinds 2008 werk ik bij Triora. Mijn activiteiten bestaan onder andere uit het voeren van intakegesprekken, diagnostiek, individuele behandeling/begeleiding, behandeling EMDR en verschillende vormen van groepsgerichte behandeling.

Arnoud Naaborg

Triora en ik 

Ik prijs mij gelukkig deel te mogen uitmaken van het deskundig team van behandelaren van Triora. Het behandelteam vormt een dynamisch geheel van uiteenlopende persoonlijkheden, ieder met zijn of haar specifieke talenten, allen met een groot hart voor de patiënt. Bij Triora werkt men samen met de patiënt, naast de patiënt. Het is wellicht deze combinatie van factoren die de behandeling van Triora doorgaans tot een groot succes maakt voor de mensen die bij Triora in behandeling komen. Voor mij persoonlijk is het bijzonder inspirerend het proces van herstel ‘van intake tot ontslag’ te mogen volgen, hierin een bijdrage te kunnen leveren en de kwaliteit van leven van de patiënten in veel gevallen sterk te zien verbeteren.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem