Header reunie.JPG
Annemieke Hogewoning, begeleider Triora

Annemieke Hogewoning

Wie?

Ik ben Annemieke Hogewoning en ik ben opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener. Nadat ik jaren met plezier werkzaam ben geweest bij het Leger des Heils, ben ik naast mijn werk in de hulpverlening de studie tot omgangskunde docent gaan doen. Een aantal jaren geleden ben ik in de verslavingszorg gaan werken. Het mooie van werken in de verslavingszorg vind ik het aanreiken van verbinding en perspectief.

 

Triora en ik

Het belang van je verbonden voelen is voor ieder mens essentieel. In gebruik isoleren mensen zich vaak van hun omgeving, er is geen ruimte meer voor een wederkerige relatie met anderen. Wat juist zo belangrijk is, omdat we elkaar nodig hebben. Door te leren om gevoelens, gedachten en behoeften kenbaar te maken, verbinden we ons weer met anderen. De filosofie van de zelfhulp dat binnen het Triora Model wordt aangeboden helpt bij het opnieuw creëren van verbinding. Wat mij verder enorm aanspreekt is dat er binnen Triora aandacht wordt besteed aan spiritualiteit en zingeving. Vragen als waarom heeft mijn leven zin en hoe kan het leven weer
betekenisvol worden, zijn belangrijk in het bereiken van herstel.

Connection is why we're here; it is what gives purpose and meaning to our lives - Brene Brown -


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem