NIAZ Qmentum uitreiking 2000x510 IMG 3246.JPG
Annabel den Heijer, verpleegkundige in het klinisch team

Annabel den Heijer

Wie?

Ik ben Annabel den Heijer en ik ben opgeleid tot verpleegkundige. Ik ben intern bij Parnassia opgeleid, gedurende mijn opleiding ben ik op meerdere afdelingen binnen de psychiatrie werkzaam geweest. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik breed ben opgeleid en kennis heb opgedaan van verschillende ziektebeelden, bijvoorbeeld persoonlijkheidsproblematiek, schizofrenie en stemmingsstoornissen. Voorafgaand aan mijn opleiding tot verpleegkundige ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de hospitality branche. Wat ik miste in mijn werk heb ik gevonden in de zorg.

Annabel den Heijer

Triora en ik

Tijdens mijn werk binnen de psychiatrie hoorde ik al veel positieve geluiden over Triora, toen ik een dagje mee mocht lopen was ik direct verkocht.

Ik werk bij Triora als verpleegkundige en klinisch begeleider. Wat mij aanspreekt in de filosofie van Triora is de holistische kijk op herstel, er is bij Triora ook aandacht voor zingeving en spiritualiteit. Ik vind het heel bijzonder om bij te kunnen dragen aan het herstelproces van een ander en haal hier veel voldoening uit.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem