+31 (0)88 358 37 41
Amanda de Vries, vaste flexmedewerker Triora

Amanda de Vries

Wie?

Mijn naam is Amanda de Vries en ik ben vaste flexmedewerker binnen het klinisch team van Triora. Momenteel zit in het vierde jaar van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool in Leiden.
Tijdens het tweede jaar van deze opleiding heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een doorstroomhuis voor dak- en thuislozen met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Hier ontdekte ik dat de verslavingszorg een discipline is waar ik enorm veel plezier en voldoening uit haal. Toen ik in het derde jaar van mijn opleiding stage moest gaan lopen, was de keus voor mij dan ook erg makkelijk: dit wilde ik graag bij Triora doen! Na 10 maanden bij Triora stage te hebben gelopen en enorm veel geleerd te hebben, kon ik blijven werken als flexmedewerker. 

Amanda de Vries

Triora en ik

Als flexmedewerker werk ik wisselende uren en diensten binnen het klinisch team. Mijn werkzaamheden zijn enorm divers, zo ondersteun ik bij het geven van de verschillende modules en begeleid ik patiënten tijdens hun behandeling. Triora voelde voor mij vanaf dag één al als een warm nest: de collega’s zijn stuk voor stuk geweldig en deskundig, de patiënten zijn enorm veelzijdig en de algehele sfeer is erg uniek. Het Triora Model en de (ervarings)deskundigheid van de medewerkers zijn aspecten die mij enorm aanspreken. Ook het feit dat zingeving en spiritualiteit een grote rol speelt in de behandeling is iets dat mij erg aan het hart gaat. Ik ben dan ook erg blij dat ik de kans heb gekregen om bij Triora te mogen werken, op deze manier nog meer te leren, en patiënten te mogen helpen tijdens de weg naar hun herstel. 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving