Symposium kliniek
Een zeer geslaagde middag, met nieuw verworven kennis

Afscheidssymposium Han Luijkx zeer geslaagd

Veel positieve reacties na het symposium over verslaving “Vaker dan je denkt” dat 24 november gehouden is bij Triora. 

Het symposium is georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van onze verslavingsarts Han Luijkx, die na een lange loopbaan in de verslavingszorg met pensioen gaat.

Er waren verschillende lezingen, waaronder door Han Luijkx zelf. De verdiensten van Han voor de verslavingszorg werden door meerdere deelnemers genoemd. Er was grote belangstelling van huisartsen, verslavingsartsen en POH-GGZ. Veel aanwezigen vonden het interessant om de kliniek te bekijken. Na afloop werd het glas geheven op het welzijn van Han, die zelf erg tevreden was met deze mooie middag.

'Het was een sfeervolle middag, met gedreven artsen die veel informatie gaven over hun werk.' –​ bezoeker symposium

Sfeerimpressie symposium 'Vaker dan je denkt...'

 

De presentaties van Constant Mouton, Vincent Hendriks, Martijn Sijbom, Marcel Marijnissen en Han Luijkx zijn beschikbaar via het SlideShare account van Triora.Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

*Verplichte velden

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem