Behandeling
Familieleden, partners en andere naasten zijn welkom om op bezoek te komen

Bezoektijden

Familieleden, partners en andere naasten van mensen die in de Triora kliniek verblijven zijn welkom op de daarvoor aangewezen bezoekmomenten. Uiteraard maakt u een afspraak met degene die bij ons verblijft wanneer u op bezoek komt.

Doordeweeks

Het intensieve programma is op werkdagen van 9.00 tot 15.00 uur. Om de rust in de kliniek en voor de patiënt zelf te bewaren is bezoek doordeweeks welkom op woensdag en vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur.

Weekenden

Op zaterdag en zondag is bezoek 's middags welkom tussen 15.00 uur en 17.00 uur.  Zaterdagavond is er tussen 19.00 en 21.00 uur ook nog een mogelijkheid om bezoek te ontvangen. 

Voldoende rust

Vanwege de grootte van de groep is het van belang bezoeken te communiceren met de huisgenoten. Ook adviseren wij de mensen in onze kliniek om voldoende momenten van rust voor zichzelf in te plannen en het bezoek daarom minimaal te houden.

Adres Triora

Corona maatregelen bezoek

Patiënten mogen bezoek ontvangen, maar dit mag alleen buiten de kliniek op het terrein van Triora. Bezoek mag niet in de kliniek zelf komen. Opgenomen patienten mogen één keer per week bezoek ontvangen vanaf de vijfde week van opname. Er mogen maximaal twee volwassenen komen en uitsluitend kinderen uit het eigen huishouden. Ook voor het bezoek geldt de 1,5 m afstand houden. Onze medewerkers zullen het bezoek een COVID symptomen check afnemen . Bezoekmomenten zijn: woensdagavond (19:00 – 21:00), vrijdagavond (19:00-21:00), zaterdagmiddag (15:00-17:00), zaterdagavond (19:00 – 21:00) en zondagmiddag (15:00-17:00).ben
'Mijn vriendin, die was al dagen weg. Ik wist niet eens dat ze weg was: ik had een megakater.'

- Ben

Bekijk mijn verhaal
toos
'Ik heb mensen echt beschadigd. En zeker als ik een bui had waarin ik dronk, dat er agressie bijkwam.'

- Toos

Bekijk mijn verhaal
ted
'De drank geeft je altijd gelijk, is het altijd met je eens en zegt ook altijd: morgen gaat het beter.'

- Ted

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem