schipholpoort 20 haarlem Triora header
Wij helpen u graag met uw eerste stap naar een nuchter en clean bestaan

Haarlem

In de polikliniek Haarlem kunt u bij ons terecht voor uw probleem met verslaving. Op de Schipholpoort bieden wij ambulante poliklinische verslavingshulp. Dit is volledig vergoede verslavingszorg. Het gebouw waarin onze ambulante polikliniek zich bevindt delen we met Brijder. 

Triora Haarlem 
Schipholpoort 20
2034 MA Haarlem
T 088 358 37 41
Routebeschrijving Triora Haarlem.

Aanmelden en oriënterend gesprek 

Haarlem
Polikliniek Triora in Haarlem

Als u bereid bent in uzelf te investeren en het proces van herstel in te gaan, kunt u zich aanmelden via de button onderaan. Een ervaren professional neemt vervolgens contact met u op voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij of u geschikt bent voor Triora en wij voor u. Na het oriënterend gesprek volgt een intakegesprek, dit vindt plaats in Den Haag. 

Intakegesprek 

Tijdens het intakegesprek bespreken we met u of Triora voor u de meest geschikte verslavingsbehandeling is. We verzoeken u om in dit gesprek clean en nuchter te zijn. Als u dat prettig vindt kunt u uw partner of een ander familielid naar het gesprek meenemen. Blijkt na het intakegesprek dat een opname gewenst is dan kijken we wanneer u, als u dat wilt, terecht kan in onze kliniek in Den Haag. Indien u geschikt bent voor een ambulante behandeling in Haarlem dan kunt u na de intake op zeer korte termijn met uw behandeling beginnen! Bekijk de actuele wachttijden.

Triora Haarlem 

Triora Haarlem is ambulant. U gaat na afloop van een gesprek terug naar uw eigen woon- en werksituatie. U komt naar onze poli voor uw individuele begeleiding en de nazorggroep. De behandeling is er ook op gericht om geleerde vaardigheden direct in het dagelijks leven in de praktijk te brengen. De duur van de zorg is afhankelijk van de behoefte, meestal tussen een half en een heel jaar. Uw herstelproces ondersteunt u door deel te nemen aan de zelfhulp. Dit zijn groepen waar men zonder professionele begeleiding werkt aan verdieping en zingeving. 

Hieronder staat een overzichtskaartje van onze locatie in Haarlem.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem