Dagbehandeling 2000x510 2
Onze verslavingszorg in Den Haag aan de Lijnbaan

Verslavingszorg Den Haag Lijnbaan (Dagbehandeling)

Nabij het centrum van Den Haag kunt u ook terecht voor onze verslavingszorg. Wij bieden een 3-daagse dagbehandeling voor verslavingsproblematiek op maandag, dinsdag en vrijdag. De dagbehandeling van Triora in Den Haag is gevestigd aan de Lijnbaan 4. Het gebouw delen wij met onze collega’s van PsyQ en is herkenbaar aan het grote PsyQ logo op het dak. Het gebouw bevindt zich naast het HMC ziekenhuis. De contactgegevens van onze locatie op de Lijnbaan:

Triora Dagbehandeling Den Haag
Lijnbaan 4
Kamer 0A.06 (bij binnenkomst links)
2512 VA Den Haag
T 088 358 37 41

Routebeschrijving Triora Den Haag Lijnbaan 

Verslavingszorg Den Haag Lijnbaan

Behandeling Triora Lijnbaan

Onze locatie op de Lijnbaan biedt mogelijkheden tot het volgen van onze dagbehandeling. U bezoekt de locatie drie dagen per week, gedurende zeven week lang en volgt de behandeling in een vaste groep. Deze behandelvorm is volledig gebaseerd op het Triora Model en hecht veel waarde aan de principes van de zelfhulp. De locatie is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, zodoende is de behandeling ook zeer toegankelijk voor mensen van buiten Den Haag. 

Verslavingszorg Den Haag Lijnbaan

Heeft u interesse in onze dagbehandeling? Meldt u dan vrijblijvend aan en onze medewerkers kijken samen met u of onze dagbehandeling een geschikte optie voor u is! Na aanmelding wordt u binnen 48 uur gebeld voor een telefonische screening. De mogelijke vervolgstap is een uitnodiging voor een intakegesprek op onze locatie aan de Monsterseweg in Den Haag. Na deze intakefase bespreken we of Triora u een geschikte behandeling kan bieden en bekijken wij samen met u wat de beste behandelvorm voor u is. Als blijkt dat dit onze dagbehandeling is dan kunt u op  de eerstvolgende startdatum instromen en beginnen met uw behandeling.  

Verslavingszorg in Den Haag en elders

Naast onze verslavingszorg in Den Haag op de Lijnbaan, bieden wij ook individuele ambulante gesprekken in Den Haag en klinische zorg in Den Haag. Ook hebben wij locaties in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam waar u terecht kunt voor individuele ambulante gesprekken. Bekijk al onze locaties. Twijfelt u of u last heeft van een verslaving? Doe dan nu een van onze online verslavingstesten. U kunt zich ook vrijblijvend aanmelden voor Triora of testen of Triora een geschikte behandeling is.

Hieronder vindt u een overzichtskaartje van onze locatie in Den Haag op de Lijnbaan

Onze verslavingszorg volledig vergoed

Onze verslavingszorg wordt volledig vergoed door alle Nederlandse zorgverzekeringen (met uitzondering van uw eigen risico). Het enige wat wij van u nodig hebben, om ervoor te zorgen dat de kosten van uw behandeling worden gedekt, is een geldige verwijsbrief van uw huisarts voor Specialistische GGZ, gericht aan Triora. Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem