amsterdam
Wij helpen u graag met uw eerste stap naar een nuchter en clean bestaan

Amsterdam

In Amsterdam kunt u ook terecht bij Triora voor uw verslavingsprobleem. Wij bieden hier ambulante poliklinische hulp bij verslaving voor mensen in de Amsterdamse regio.

Triora polikliniek Amsterdam (op de eerste etage bij i-psy)
Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam
T 088 358 37 41
Routebeschrijving Triora Amsterdam.

Aanmelden afkickkliniek Amsterdam

AmsterdamVerslavingskliniek Triora in Amsterdam

Triora Amsterdam is gevestigd in een mooi gebouw: West End. Dit is vlakbij de bekende kantorenlocatie Zuid-As. Onze zorg wordt volledig vergoed en wij kennen geen wachtlijsten. U kunt ons bellen, vermeld dan uw voorkeur voor onze Amsterdamse locatie. Een ervaren medewerker belt u vervolgens terug voor een oriënterend gesprek. De volgende stap is het intakegesprek in Den Haag. 

Blijkt na het intakegesprek dat een opname gewenst is dan kijken we wanneer u, als u dat wilt, terecht kunt in onze kliniek in Den Haag. We hebben nauwelijks wachtlijsten. Indien u geschikt bent voor een ambulante behandeling in Amsterdam dan kunt u na een positief intakebesluit op zeer korte termijn met uw behandeling beginnen!

Amsterdam: verslavingszorg en zelfhulp

entreeEntree Triora in Amsterdam

U ondersteunt uw eigen herstelproces door kennis te maken met de zelfhulp. Deze combinatie met reguliere verslavingszorg is de basis voor onze unieke Triora behandeling. Deelname aan deze zelfhulpgroepen is verplicht. Verdieping en zingeving is een gezamenlijk doel. Daarnaast hebben levensvragen en spiritualiteit een centrale rol binnen de behandeling bij Triora. U kunt ook terecht in Amsterdam voor nazorg gesprekken na een opname in onze Haagse afkickkliniek.

Bereikbaarheid Triora Amsterdam

Auto
West End ligt op een zichtlocatie direct aan de ring A10.
Parkeren
U kunt parkeren op ons eigen terrein.
Openbaar vervoer
De Overschiestraat 61 is 5 minuten lopen vanaf het metrostation Henk Sneevlietweg. Vanaf hier brengt lijn 50 reizigers snel naar Zuid WTC, RAI, Sloterdijk en Duivendrecht.

Hieronder vindt u een overzichtskaartje van onze locatie in Amsterdam.


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem