Dagbehandeling 2000x510 2
Onze dagbehandeling in Den Haag

Dagbehandeling

Triora biedt verschillende behandeltrajecten aan. Een daarvan is onze dagbehandeling. Dit is een traject van zeven weken waarin u drie dagen per week in onze ambulante vestiging, nabij het centrum van Den Haag, een behandeling kunt krijgen volgens het Triora Model. De bijeenkomsten zijn op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf 9.00 uur.​

Groepsmodules

In het model van Triora wordt gewerkt met behandelmethoden die voortkomen uit de gedragswetenschappen, zoals Rationeel Emotieve Therapie (RET), Terugval Preventie (TVP), Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en systeemtherapie. Het bezoeken van zelfhulpgroepen is ook een belangrijk onderdeel van het Triora Model. De RET, TVP en CGT zullen de belangrijkste basis vormen van de dagbehandeling.

  Triora Model

Individuele behandeling

De dagbehandeling is een groepsbehandeling, maar uiteraard wordt er een individueel behandelplan met u opgesteld waarin uw behandeldoelen staan beschreven. Verder is er naast de groepsmodules voldoende ruimte om, indien gewenst, een individuele afspraak te plannen met een van de behandelaren. Er is ook een regiebehandelaar bij uw proces betrokken en deze kan u op indicatie ook koppelen aan andere experts uit het team van Triora, zoals een psychiater, psychotherapeut of (GZ-)psycholoog.

Deelname aan zelfhulpgroepen

Het bezoeken van zelfhulpgroepen is een verplicht onderdeel van onze dagbehandeling. Dit doet u op de dagen dat er geen dagbehandeling plaatsvindt. Uit onderzoek blijkt dat mensen die zelfhulpgroepen bezoeken veel meer kans hebben op langdurig herstel. Bij Triora besteden wij daarom naast de op de door gedragswetenschap ontwikkelde behandelvormen van de reguliere verslavingszorg ook veel aandacht aan de principes van de zelfhulp, spiritualiteit en zingeving. De zelfhulpgroepen bieden u ook levenslange nazorg, omdat de zelfhulpgroepen altijd en overal beschikbaar zijn.  

De eerste stap nemen

Het vergt veel moed om te erkennen dat u  een verslavingsprobleem heeft waarvoor u hulp nodig heeft. Het feit dat u dit leest, betekent dat u die moed heeft. Onze professioneel opgeleide medewerkers, van wie sommigen persoonlijke ervaring hebben met verslaving, staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen te kijken welke behandelvorm het beste bij u past. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op uw persoonlijke reis naar een prettig en zinvol leven, zonder het gebruik van verslavende middelen. De dagbehandeling van Triora wordt volledig vergoed door de zorgverzekering. U kunt ook gratis onze verslavingstest invullen en ontdekken of u last heeft van een verslavingsprobleem. Aan het eind van de test krijgt u een passend advies.

Startdata Dagbehandeling Den Haag

Zodra bekend is wanneer de eerstvolgende behandelcyclus zal starten, dan wordt dat direct kenbaar gemaakt op deze pagina. Aanmelden voor deze behandeling.Alcoholtest normal
Vraagt u zich af of u te veel drinkt? Heeft u problemen door uw drankgebruik...

-

Naar de alcoholtest
Cocainetest normal
Doe onze verslavingstest en ontdek of u verslaafd bent aan drugs of teveel middelen gebruikt.

- Doe de verslavingstest

Naar de verslavingstest

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem