De cliëntenraad behartigt uw belangen

Wat is de cliëntenraad?

De patiënten van Triora hebben recht op de best mogelijk zorg. Via de cliëntenraad kunnen zij meepraten over het beleid en de zorgverlening van Triora.

De cliëntenraad behartigt de belangen van de patiënten op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ).

Gevraagd en ongevraagd advies geven

De cliëntenraad kan aan de leiding van Triora advies geven over bijvoorbeeld gezondheid, voeding, hygiëne, maar ook over reorganisaties, huisvesting en het beleid van Triora. De cliëntenraad kan ook ongevraagd advies geven over zaken die binnen Triora zouden kunnen worden verbeterd.  

Oud-patiënten van Triora

In de cliëntenraad zitten oud-patiënten van Triora. Zij vertegenwoordigen de belangen van de huidige patiënten en vormen de verbinding tussen het verleden en de toekomst. De patiënten kunnen punten aandragen die de cliëntenraad worden besproken. De cliëntenraad vergadert op gezette tijden met het bestuur van Triora, waardoor de lijnen zo kort mogelijk zijn.'Ik heb in de behandeling heel veel inzicht gekregen, heel veel geleerd over wie ik was en wie ik ben.'

- Michel

Bekijk mijn verhaal
'Ik heb zelf mijn herstel gevonden bij AA en werkte als ervaringsdeskundig medewerker bij Triora.'

- Edwin

Bekijk mijn verhaal
'Actieve verslaving gaat over isolement, herstel van verslaving gaat over verbondenheid.'

- Chris

Bekijk mijn verhaal


'8.5 tevredenheid'

- Onze patiënten op

Zorgkaart Nederland

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving