Zo gaat het eraan toe in een verslavingskliniek.JPG
Zo gaat het eraan toe in een verslavingskliniek

Zo gaat het eraan toe in een verslavingskliniek

In een artikel van RTL Nieuws van woensdag 31 juli vertelt onze collega Kevin vanuit eigen ervaring over hoe een behandeling in een verslavingskliniek er uit ziet. 

Nadat presentator Gordon Heuckeroth zich heeft laten opnemen voor zijn cocaïneverslaving bij een verslavingskliniek in het buitenland stelt RTL nieuws dat verslaafden maar zelfden en pas laat professionele hulp zoeken: 'Het taboe is groot'. Toch zou de openbaring van Gordon anderen verslaafden nu ook sneller over de streep trekken om zich te laten behandelen.

Onze collega Kevin vertelt over zijn eigen alcohol- en cocaïneverslaving en zijn behandeling: "Het was niet één ingrijpende gebeurtenis die alles in een stroomversnelling bracht, meer een optelsom van verschillende kleine dingen. Ik dreigde de grip te verliezen, kon het niet meer bolwerken. Ik stond met mijn rug tegen de muur. Ik voelde dat ik moest stoppen, omdat het anders niet goed met me zou aflopen."

Heeft u zelf last van een cocaïneverslaving of verslaving aan alcohol of andere drugs? Test zelf of u last heeft van een verslaving via onze verslavingstest. U kunt zich ook direct vrijblijvend aanmelden en een van de professionals uit ons team zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Het volledige artikel van RTL Nieuws: Zo gaat het eraan toe in een verslavingskliniek (interview open in een nieuw tabblad).

Verslavingskliniek 848x565.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem