Workshop Hogeschool Leiden

Amanda de Vries, derdejaars Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) student aan de Hogeschool in Leiden, loopt sinds september met veel plezier stage bij Triora. Zij heeft donderdag 26 januari aan studenten van haar opleiding een workshop gegeven. 

'Bij Triora ben ik erachter gekomen dat verslavingszorg mijn passie is. Elke dag ga ik weer met een fijn gevoel naar mijn stage toe en ga ik aan het einde van de dag weer naar huis met een hoop nieuwe ervaringen en kennis. Omdat ik op mijn opleiding altijd met veel lof spreek over mijn stageplek is mij gevraagd om samen met het stagebureau een workshop te geven aan tweedejaars MWD-studenten.

Samen met Jiska van Minnen en Kim Hagendoorn van het Parnassia stagebureau heb ik de tweedejaars studenten veel kunnen vertellen over hoe het is om bij Parnassia stage te lopen. Het was een volle bak: van alle workshops was deze het meest populair. Parnassia, en ook Triora, is een enorm gewilde stageplek. Dit maakte het nog leuker om te mogen vertellen over mijn ervaringen.'

amanda 848X565.JPG

De werkwijze van Triora erg interessant

'De reacties waren erg goed. De aanwezige studenten vonden de werkwijze van Triora erg interessant: de persoonlijke wijze waarop werknemers met patiënten omgaan vertelden zij erg belangrijk te vinden. Ook na mijn uitleg over mijn werkzaamheden als stagiair kwamen veel positieve reacties. Het idee dat je als stagiair zo veel kan betekenen voor patiënten en tegelijkertijd zo veel leert wekte erg veel interesse  voor de studenten om zich te verdiepen in Triora als toekomstige stageplek.

Het geven van deze workshop vond ik heel erg leuk om te doen. Het feit dat ik mijn enthousiasme over Parnassia, Triora en de verslavingszorg kan overdragen vind ik prachtig. In de toekomst hoop ik het stagebureau vaker te mogen ondersteunen met het geven van workshops!'

Amanda Workshop Hogeschool Leiden

Een stageplek bij Triora?

Wij hebben een beperkt aantal stageplaatsen op MBO-, HBO- en Academisch niveau. De werving en selectie wordt verzorgd door het stagebureau van de Parnassia Groep. Je kunt bij het stagebureau terecht met al je vragen over stages.

Het overzicht van de stages bij de Parnassia Groep. Je kunt daar je CV uploaden. En een motivatiebrief toevoegen, waarin je kunt aangeven dat een stage bij Triora jouw voorkeur heeft.


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem