+31 (0)88 358 37 41
Voorlichting ROC Utrecht en Akelei Huisartsenzorg

Voorlichting ROC Utrecht en Akelei Huisartsenzorg

Collega's Edwin, Marcel en Jiske zijn op pad geweest om voorlichting te geven over verslaving. Woensdag 21 juni heeft collega Edwin Veen voorlichting gegeven aan studenten van het ROC Zorg en Welzijn in Utrecht. Collega's Marcel Marijnissen en Jiske Bronke hebben op dinsdag 27 juni voorlichting gegeven bij Akelei Huisartsenzorg in Den Haag.

Voorlichting studenten MMZ 

Studenten van de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ) niveau drie moesten als afsluiting van hun project ‘Verslavingsproblematiek’ een presentatie voorbereiden. Collega Edwin Veen is uitgenodigd als ervaringsdeskundige om tijdens deze presentatie zijn ervaringsverhaal te delen. Studenten hadden ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan Edwin. Thema’s als ‘groepsdruk’ en ‘wanneer ben je verslaafd?’ zijn voorbij gekomen. 

Voorlichting ROC Utrecht en Akelei Huisartsenzorg

Voorlichting huisartsen en apothekers

Het onderwerp ‘Verslaving’ kwam ook aan de orde tijdens het Farmaco Therapeutisch Overleg (FTO) van Akelei Huisartsenzorg. Apothekers en huisartsen worstelen met het probleem dat patiënten die bij hun in beeld komen benzodiazepines en opiaten misbruiken en zij weten niet goed hoe hier mee om te gaan. Onze verslavingsarts Marcel Marijnissen en onze psychologe Jiske Bronke hebben voorlichting gegeven over geneesmiddelenverslaving, hoe je het herkent en aanpakt. 

Voorlichting Akelei

Voorlichting over verslaving

Bent u geïnteresseerd in een voorlichting bij u in de organisatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Vermeld in het contactformulier even dat het gaat om informatie over voorlichting. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving