Wijnhaven 110 Triora 1600x408
Triora Rotterdam verhuisd naar de Wijnhaven 110

Verhuisbericht Triora Rotterdam

Per vrijdag 16 april 2020 is Triora Rotterdam verhuisd van de Mathenesserlaan 208 naar de Wijnhaven 110, 3011WV in Rotterdam. Vanaf 16 april zullen onze behandelaren de behandeling in Rotterdam hervatten.

De Wijnhaven biedt meer mogelijkheden voor afspraken op locatie. Daarom zullen wij de ambulante behandelingen in Rotterdam ook waar nodig weer fysiek op onze locatie voortzetten met inachtneming van de anderhalve meter afstand en andere maatregelen conform de RIVM-richtlijnen. Er verandert niets in uw behandeling of behandelaar.

Mijn behandeling bij Triora Rotterdam

Als u in behandeling bent bij Triora Rotterdam zal uw behandelaar contact met u opnemen met betrekking tot uw volgende afspraak. Uw behandelaar zal met u afstemmen of uw behandeling fysiek, telefonisch of digitaal zal plaatsvinden en zal u ter voorbereiding van de fysieke afspraak voorzien van instructies met betrekking tot de te volgen corona maatregelen.

Heeft u een vraag met betrekking tot uw behandeling bij Triora? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 358 37 41. Ook als u andere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Locatie Wijnhaven Rotterdam 2


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem