Triora Haarlem verhuisd naar de Schipholpoort 20

Verhuisbericht Triora Haarlem

Op vrijdag 26 juni verhuist Triora Haarlem van de Richard Holkade 4 naar de Schipholpoort 20 in Haarlem. Vanaf woensdag 8 juli zullen onze behandelaars de behandeling in Haarlem hervatten.

De Schipholpoort biedt meer mogelijkheden voor afspraken op locatie. Daarom zullen wij de ambulante behandelingen in Haarlem ook waar nodig weer fysiek op onze locatie voortzetten met inachtneming van de anderhalve meter afstand en andere maatregelen conform de RIVM-richtlijnen. Er verandert niets in uw behandeling of behandelaar.

Mijn behandeling bij Triora Haarlem

Als u in behandeling bent bij Triora Haarlem zal uw behandelaar contact met u opnemen met betrekking tot uw volgende afspraak. Uw behandelaar zal met u afstemmen of uw behandeling fysiek, telefonisch of digitaal zal plaatsvinden en zal u ter voorbereiding van de fysieke afspraak voorzien van instructies met betrekking tot de te volgen corona maatregelen.

Heeft u een vraag met betrekking tot uw behandeling bij Triora? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 358 37 41. Ook als u andere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

De nazorggroep in Haarlem

Vooralsnog kunnen wij nog geen nazorggroep bieden in Haarlem. Wij hopen dit zo snel mogelijk te kunnen hervatten, maar kunnen dit pas doen als uw en onze veiligheid gegarandeerd is. Wij zullen u hierover zo goed mogelijk op de hoogte houden via onze website en Social Media kanalen.

Verhuisbericht Triora Haarlem

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem