Speed verslaving 2 2000x510
Verdoofd, nieuwe documentaire over verslaving op NPO3

Verdoofd, nieuwe documentaire van PowNed op NPO3

Programmamaakster Sahar Meradji heeft voor PowNed en NPO een indringende documentaire gemaakt over verslaving. De eerste aflevering is te zien op 26 oktober om 21.30uur op NPO, of via NPO Start.

Van de website van PowNed: In de nieuwe vierdelige documentaireserie Verdoofd (NPO 3, PowNed) geven vier verslaafde mensen onbeperkt toegang tot hun strijd met hun grootste liefde: drugs en drank. Deze serie laat zien hoe het leven eruitziet als je verslaafd bent en vertelt het verhaal van de vicieuze cirkel die verslaving is. Van de drang de realiteit te verdoven tot de innerlijke strijd, gevolgd door confronterende momenten van besef. Lukt het deze mensen om te breken uit hun impasse?

https://www.powned.tv/artikel/nieuwe-docuserie-verdoofd-npo-3-geeft-confron

VerdoofdNPO3


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem