+31 (0)88 358 37 41
Bekroning op 15 jaar werk: uitreiking NIAZ-Qmentum certificaat

Bekroning op 15 jaar werk: uitreiking NIAZ-Qmentum certificaat

Dhr. Kees van Dun en Mevr. Ellen Joan van Vliet, directeuren van het NIAZ, hebben op donderdag 28 juni 2018 het officiële NIAZ-Qmentum certificaat uitgereikt aan Triora.

Dhr. Kees van Dun bevestigt dat het Triora Model, gericht op de drie pijlers: lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel, een goede basis biedt voor het herstel van de patiënten van Triora. De inzet van ervaringsdeskundigheid binnen elk aspect van de zorg wordt opvallend goed opgepakt. Bovendien is de verander- en verbetercultuur merkbaar aanwezig.

Tijdens deze officiële bijeenkomst nam bestuurder John Kreuze de gelegenheid om het complete team te bedanken voor de inzet, omdat zonder deze inzet deze accreditatie niet behaald zou zijn. Hij geeft aan trots te zijn op het goede werk van Triora. “Als je de beste zorg wilt leveren moet je daar dagelijks op focussen en dat doen onze toegewijde medewerkers al 15 jaar ”, aldus John Kreuze.

Lees ook: Triora behaalt als eerste verslavingskliniek in Nederland NIAZ-Qmentum accreditatie

Uitreiking NIAZ-Qmentum certificaat

Bekroning op 15 jaar werk: uitreiking NIAZ-Qmentum certificaat

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving