Behandeling Wachttijden
Triora verzorgt klinische les bij Hadoks Academie

Triora verzorgt klinische les bij Hadoks Academie

Op donderdag 17 september zal onze verslavingsarts KNMG en manager zorg poliklinieken Marcel Marijnissen een klinische les verzorgen over verslaving bij de Hadoks academie te Den Haag. 

Hadoks bundelt de kracht van huisartsen in de regio Haaglanden en werkt aan een toekomstbestendige huisartsenzorg. Ze geven stem aan de belangen van hun achterban en gaan steeds verder in het ondersteunen van hun dagelijkse praktijkvoering. Ze werken als Hadoks samen met andere zorgaanbieders in de regio aan de beste huisartsenzorg in Haaglanden. De Hadoks Academie (voorheen WDH) biedt hoogwaardige en regio-gebonden deskundigheidsbevordering voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, triagisten, verpleegkundig specialisten en mobiel assistenten. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Hadoks

Triora draagt graag bij aan deskundigheidsbevordering en verdere professionalisering op het gebied van verslaving en de daarbij behorende zorg. Het geven van voorlichting en het verzorgen van gastcolleges en klinische lessen doen wij dan ook met grote regelmaat.

Heeft u hier vragen over, of zou u de mogelijkheden willen bespreken m.b.t. voorlichting en scholing, neem dan contact op met onze communicatieadviseur Kevin Römer op 088-3583741, of stuur een mail naar k.romer@triora.nl

drankprobleem 500 225


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem