Rookvrije generatie 2
Triora is vanaf 2 maart 2023 geheel rookvrij

Triora is vanaf 2 maart 2023 geheel rookvrij

Per 02-03-2023 zal Triora geheel rookvrij zijn en is het tijdens uw behandeling niet meer toegestaan om te roken op en rondom het terrein van Triora. Daarnaast is het ook niet toegestaan om (artificiële) rookwaren en/of tabaksartikelen bij u te hebben.Samen zijn we op weg naar een rookvrije generatie en een rookvrije ggz in 2025. Als zorginstelling willen wij een gezonde leefstijl bevorderen. Roken hoort daar niet bij. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u wat dit betekent als u bij ons in behandeling bent of bij ons verblijft.

Waarom wordt Triora rookvrij

  • Tabaksverslaving is één van de meest ernstige verslavingen. Wij gunnen iedereen een rookvrij leven en willen al onze cliënten een rookvrije behandelomgeving bieden.
  • Wij hebben een wettelijke plicht om al onze medewerkers een rookvrije werk omgeving te bieden.
  • De kans van slagen van uw behandeling wordt vaak groter als u niet rookt.
  • Uw gezondheid verbetert en ook uw stemming.
  • Zien roken, doet roken. De verleiding om ook te gaan roken wordt groter, wanneer uw omgeving aan het roken is.

Uw behandeling bij Triora

Het rookvrij beleid kan gevolgen hebben voor u en uw behandeling. Stoppen met roken is uw eigen keuze. Tijdens uw behandeling bij Triora vragen wij u echter niet te roken. Ook is het niet toegestaan om (artificiële) rookwaren en/of tabaksartikelen mee te nemen als u ons klinische programma gaat volgen. Als u wilt stoppen met roken, helpen wij u graag. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen.


Mocht u nog vragen hebben over ons rookvrij beleid of kunt u ondersteuning gebruiken bij het stoppen met roken? Neem dan contact met ons op.

 

Rookvrij Terrein


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem