NIAZ Qmentum uitreiking 2000x510 IMG 3246.JPG
Triora is jarig en bestaat 18 jaar!

Triora is jarig en bestaat 18 jaar!

Op zondag 7 februari 2021 bestaat Triora alweer 18 jaar. Triora helpt mensen al 18 jaar om weer grip te krijgen op hun leven. Ons professionele en gepassioneerde team is trots op onze innovatieve behandeling, die we constant door blijven ontwikkelen en verbeteren om de beste resultaten voor onze patiënten te behalen.

Natuurlijk zou Het team van Triora ook niets liever willen dan dit uitgebreid met onze Trioranen te vieren. De huidige situatie in de wereld maakt het echter erg lastig om samen te komen middels onze jaarlijkse reünie. Zoals jullie van ons gewend zijn blijven we echter positief en zijn we achter de schermen bezig om iets te organiseren voor het later in het jaar. Houdt de website en socials in de gaten. Binnenkort hopen wij meer bekend maken en de officiële uitnodiging te versturen.

Triora 18 jaar


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem