Triora staat in de InActie.nu krant

Triora: InActie.nu, op weg naar een betere leefomgeving

Triora staat in de InActie.nu krant. De krant wordt verspreid in Delft vanaf maart 2018. 

De InActie.nu krant is een activiteiten- en preventiekrant die in diverse gemeenten wordt uitgebracht waarin aandacht wordt besteed aan een betere leefomgeving en waar het integraal veiligheidsbeleid wordt gepromoot.

InActie.nu zegt: 'Veiligheid is in het belang van ons allemaal. Daarom hechten veel gemeenten een groot belang aan een veilige leefomgeving. Uit diverse onderzoeken blijkt echter dat veel mensen zich niet veilig voelen. Er is derhalve nog veel werk aan de winkel. Voor jongeren bijvoorbeeld, Sport kansen voor kinderen, ik wil bij een groep horen, of je kind gaat online of hoe help ik mijn kind nee zeggen tegen roken, drinken en blowen? Hierover vindt u informatie in deze krant.'

Triora helpt mee aan een betere leefomgeving in de regio Delft en vraagt aandacht voor het behandelen van verslavingsproblematiek. Bekijk het volledige artikel in de InActie.nu krant (downloaden via .pdf)

Triora: InActie.nu, op weg naar een betere leefomgeving

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem