Behandeling Wachttijden
Triora heeft klinische les verzorgd bij Hadoks Academie

Triora heeft klinische les verzorgd bij Hadoks Academie

Op donderdag 17 september heeft onze verslavingsarts KNMG en manager zorg poliklinieken Marcel Marijnissen een klinische les verzorgd over verslaving bij de Hadoks academie te Den Haag. 

Triora draagt graag bij aan deskundigheidsbevordering en verdere professionalisering op het gebied van verslaving en de daarbij behorende zorg. Het geven van voorlichting en het verzorgen van gastcolleges en klinische lessen doen wij dan ook met grote regelmaat.

Ditmaal waren wij te gast bij Hadoks, alwaar onze collega Marcel Marijnissen een goed gevulde zaal met huisartsen uit de regio Haaglanden heeft mogen bijscholen op het gebied van verslaving en behandeling daarvoor. Gedurende deze ochtend zijn diverse onderwerpen de revue gepasseerd, waaronder signalering, indicatiestelling, behandelvormen en toegang tot de juiste hulpverlening. Ook zijn de diverse wetenschappelijk gefundeerde, zogenaamde  “evidence based”, tips en trics aan de orde gekomen die de huisartsen direct toe kunnen passen in hun dagelijkse patientenzorg.

Voor alle betrokken partijen is het een waardevolle en leerzame dag geworden, waaraan zeker een vervolg gegeven zal worden. Wij danken de medewerkers van Hadoks voor deze mogelijkheid en de gastvrijheid en alle aanwezigen voor hun waardevolle deelname.

Heeft u hier vragen over, of zou u de mogelijkheden willen bespreken m.b.t. voorlichting en scholing, neem dan contact op met onze communicatieadviseur Kevin Römer op 088-3583741, of stuur een mail naar k.romer@triora.nl

Hadoks 1


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem