+31 (0)88 358 37 41
Triora genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs 2018

Triora genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs 2018

Triora is één van de tien genomineerden die in de race is voor de NIAZ-jaarprijs 2018. Op dinsdag 13 november presenteren alle genomineerden hun inzending en wordt de winnaar uitgekozen.

Maar liefst 45 zorginstellingen stuurden hun beste initiatief in om de kwaliteit en veiligheid van zorg te verbeteren. De hele maand september kon hierop gestemd worden. In totaal brachten 25.000 mensen hun stem uit. Naast de vijf inzendingen die de meeste stemmen hadden ontvangen, selecteerde een vakjury, bestaande uit leden van het College Kwaliteitsverklaringen van het NIAZ, nog eens vijf inzendingen.

Op 13 november 2018 vindt de finale plaats en presenteert Triora de inzending: ''De ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid als belangrijke voorwaarde voor patient centered care'' aan het publiek van instellingscontactpersonen, collega-projectleiders en vertegenwoordigers uit de zorg en de pers. Een jury, bestaand uit patiënten en cliënten uit Nederland en Vlaanderen, beoordeelt de tien inzendingen en presentaties. Het publiek in de zaal kan vragen stellen. De winnaar ontvangt een plaquette en een bedrag van €10.000,-. Bekijk de inzendingen van alle genomineerden. 

Triora genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs 2018

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving