Behandeling
Websites van Triora genomineerd voor faciliteren beste gebruikservaring voor bezoekers

Websites van Triora genomineerd voor faciliteren beste gebruikservaring voor bezoekers

Dynamic Web, het platform achter de website(s) van Triora heeft Triora genomineerd als ‘beste B2C oplossing van het jaar’

Triora wil zoveel mogelijk mensen helpen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. Daarnaast hebben wij klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Samen met onze webpartner Bluedesk proberen wij onze nationale- en internationale website(s) zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat iedereen bij de gewenste informatie terecht komt. Het Dynamic Web All-In-One platform draagt bij aan dit streven. De wijze waarop Triora Dynamic Web inzet is genomineerd voor de award beste B2C oplossing van het jaar. Bekijk de genomineerde case van Triora: ‘Een enorme toename van conversies door de overgang naar Dynamic Web All-In-One platform’.

Dynamicweb is gebouwd om een krachtige klantenbeleving neer te zetten op zowel web, tablet als mobiele telefoon – kortom op alle online kanalen. Het is gebruiksvriendelijk, schaalbaar en kan een gepersonaliseerde inhoud leveren, inclusief implementatie in meerdere talen en op meerdere websites.

Vindt u de website van Triora gebruiksvriendelijk, heeft u alle informatie kunnen vinden waar u naar op zoek was? Breng dan u stem uit op Triora als beste B2C oplossing van het jaar. Stemmen op Triora kan nog tot 12 september via de website van Dynamic Web.

Triora screens

Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem