Artboard 28
Triora bestaat 20 jaar!

Triora bestaat 20 jaar!

Vandaag, dinsdag 7 februari 2023, bestaat Triora alweer 20 jaar. Triora helpt mensen al 20 jaar om weer grip te krijgen op hun leven. Ons professionele en gepassioneerde team is trots op onze innovatieve behandeling, die we constant door blijven ontwikkelen en verbeteren om de beste resultaten voor onze patiënten te behalen.

 

20st verjaardag Triora

De tijd is voorbij gevlogen. Wij hebben enorm veel mensen kunnen helpen en hopen dit nog lang te mogen doen. We streven naar kortere wachttijden en wij hebben een oplossing voor iedereen met een verslavingsprobleem.

De komende 20 jaar gaan we onze behandeling en online therapie doorontwikkelen en hopen wij steeds meer mensen te kunnen helpen met een behandeling op maat.

Triora verslavingszorg


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem