+31 (0)88 358 37 41
Triora in zomerspecial ForYou Magazine

Tijdens de zomermaanden een verhoogd risico op een verslaving

In de zomerspecial van ForYou Magazine staat een artikel van Triora.

ForYou streeft ernaar om voor vrouwen in het Nederlandse taalgebied de belangrijkste leverancier van betrouwbare, relevante informatie te zijn voor het vervullen van wensen en het aanreiken van (lokale) oplossingen op het gebied van beauty, health en lifestyle.

Tijdens de zomermaanden een verhoogd risico op een verslaving

'Het goede weer, het ontbreken van een dagelijkse routine en meer sociale contacten zijn aspecten die met name tijdens de zomermaanden kunnen bijdragen aan een verhoogd risico op een verslaving óf een terugval in een verslaving.' In het artikel worden 8 signalen beschreven die erop kunnen wijzen dat iemand last heeft van een verslaving.

Het volledige artikel: 'Na regen komt: zonneschijn wijn' (downloaden via .pdf)

Een gratis exemplaar van het magazine is af te halen op verschillende locaties in onder andere: 's-Gravenzande, Schiedam, Naaldwijk, Monster, Wateringen en Den Haag.


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving