Stoppen met roken 2000x510 header 2
Stoptober 2020: Stoppen met roken bij Triora

Stoptober 2020: Stoppen met roken bij Triora

De hele maand oktober : Stoptober

De hele maand oktober staat in het teken van stoppen met roken. 

Triora voert echter het hele jaar door, voor zowel de ambulante- als klinische behandeling, een proactief  ‘stoppen met roken’ beleid. Het beleid motiveert patiënten om naast het stoppen met alcohol, drugs, gamen of gokken ook te stoppen met roken.

Bij Triora staan we niet alleen in oktober stil bij het stoppen met roken, maar ondersteunen we iedere maand, dag, uur of half uur, kortom 24/7 degene die wil stoppen met deze hardnekkige verslaving.

‘Morgen stop ik’, ‘volgende maand stop ik’, ‘maandag ga ik echt stoppen’!

Stoptober was vaak de maand waarin ik niet wilde stoppen, want dan stopte iedereen, ook 1 januari was zo een dag waarin ik van mezelf nog mocht roken. Dan liever 2 januari stoppen of 5 januari omdat dat een mooie datum of getal was. En was het moment daar, dan stelde ik het weer uit naar morgen.

stoptober 800x415

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Stoppen met roken is vaak lastig. Door de uitdaging samen met anderen aan te gaan merkt u dat anderen precies hetzelfde doormaken en kunt u ervaringen uitwisselen. 

Waarom 28 dagen in oktober?

Na 28 dagen ervaart u (bijna) geen afkickverschijnselen meer en ervaart u ook de positieve effecten van stoppen met roken. Het is bewezen dat de kans dat u blijvend stopt met roken na 28 dagen vijf keer groter is dan wanneer u de 28 dagen niet haalt. 

Meedoen met Stoptober

Stoptober biedt u verschillende hulpmiddelen en handvatten om te stoppen met roken. Als u zich inschrijft via de website dingt u mee naar één minuut gratis winkelen bij een bekende drogisterijketen. Ook is er  een Stoptober app beschikbaar die u dagelijks tips geeft en u steunt om 28 dagen niet te roken. Meer informatie over Stoptober.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem