Stoptober header 2000x510
Stoptober. Dit is het moment, stop met roken!

Stoptober

In oktober staan we jaarlijks stil bij de uitdaging om gezamenlijk te stoppen met roken tijdens Stoptober.  Bij Triora is Stoptober dit jaar een extra aanknopingspunt richting de beweging naar een rookvrije zorginstelling.

O.a. Patricia Paay en Hans Klok zijn dit jaar de ambassadeurs van Stoptober en gaan zelf ook stoppen met roken. Bij Triora zijn ook al meerdere collega’s u voor gegaan, zoals Kevin, Trynke en Martin. Ook heeft Triora een pro-actief stoppen met roken beleid waarbij alle patiënten die willen stoppen ondersteund worden door een verpleegkundige en de verslavingsarts(en). Daarnaast werkt Triora aan het creëren van een rookvrije zorginstelling. 

Stop ook vanaf 1 oktober

Stoptober biedt veel ondersteuning, tips, ervaringen en hulpmiddelen om te stoppen met roken, zoals de Stoptober app en het Stoptober magazine. Daarnaast heeft u als u besluit mee te doen met Stoptober direct een stopdatum, namelijk 1 oktober. Als u vastberaden bent om mee te doen met Stoptober en weet dat u vanaf  1 oktober niet meer gaat roken kunt u voldoende voorbereiding en maatregelen treffen. Zo kunt u onderzoeken of de hulpmiddelen van Stoptober voldoende voor u zijn, kunt u naar uw huisarts om een plan te maken en een recept voor eventuele nicotine vervangende middelen vragen, u kunt uw huis vrij maken van alles wat u doet denken aan uw nicotine verslaving en u kunt eventueel extra professionele hulp inschakelen. 

Aanmelden voor stoptober

Op de website van Stoptober vindt u meer informatie over Stoptober en kunt u zich ook aanmelden voor Stoptober. Dit is het moment. Iedereen heeft een reden, waarvoor stoppen met roken prioriteit zou moeten hebben. Stop ook met roken! IkStoptober.

stoptober 800x415


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem